IVG gezondheid

nieuws

I-light

Is een krachtige multikleuren LED lamp voor behandeling van...

....meer

Hyper Photon 3D

Is een multifunctioneel apparaat dat bestaat uit een combinatie van...

....meer

Raw 4 You

Alleen bij onbewerkt voedsel krijgen wij alle energie, voedingsstoffen en enzymen binnen die wij dagelijks nodig hebben...

....meer

Aqua-Chi voetbad

Aqua-Chi is een behandelmethode die gebruik maakt van Hydro Stimulatie om het lichaam optimaal te ontgiften en energetisch op te laden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale module.

Het is n van de nieuwste behandelmethoden om het lichaam versneld te ontzuren en te ontgiften.

Via de ca. 2000 porin onder de voet zorgt het Hydro Stimulatie Systeem middels elektrolyse voor een verhoogd ionentransport in het hele lichaam waardoor het functionerend en regenererend vermogen van alle organen toeneemt.

Door het gevormde electromagnetisch veld worden alle cellen van het lichaam als een batterij opgeladen waardoor ze weer over voldoende energie beschikken.

Voldoende levensenergie bevordert het zelfgenezend vermogen!

Door het Aqua-Chi voetbad ontstaat een dubbele positief werkende spiraal: door ontgifting neemt het functionerend en regenererend vermogen van alle organen toe EN door het energetisch opladen van de cellen neemt het zelfgenezend vermogen toe!

Een van de oorzaken waarom mensen chronische klachten hebben is omdat het lichaam te verzuurd en te vervuild is en over te weinig energie beschikt!

In de praktijk blijkt dat de meeste mensen een zwaar tot heel zwaar belast en vervuild lichaam hebben en dat er heel veel belaste stoffen in de lever, het vetweefsel, bindweefsel, spieren, gewrichten en de organen opgeslagen zijn.

Door niet optimale tot ongezonde (niet biologische) voedingsgewoonten en dito leefstijl, gecombineerd met de dagelijkse milieuvervuilingsbelasting komen er iedere dag zuren en gifstoffen bij in ons lichaam. Regelmatig ontzuren en ontgifting is dus van groot belang!

Over hoeveel Energie beschikt u?

Hoe Vitaal voelt u zich? Kies voor een Aqua-Chi behandeling en ontdek de schitterende voordelen van een Aqua-Chi voetbad!