IVG gezondheid

nieuws

I-light

Is een krachtige multikleuren LED lamp voor behandeling van...

....meer

Hyper Photon 3D

Is een multifunctioneel apparaat dat bestaat uit een combinatie van...

....meer

Raw 4 You

Alleen bij onbewerkt voedsel krijgen wij alle energie, voedingsstoffen en enzymen binnen die wij dagelijks nodig hebben...

....meer

Core Belief

Core Belief module

Deze module werkt op mentaal-emotioneel vlak en draagt bij aan de verwerking van trauma’s en andere emotionele problemen.

Diepe emoties zijn in belangrijke mate een bepalende factor voor ziekte en herstel. Traumatische gebeurtenissen laten psychische littekens na, die op het hele verdere leven van invloed zijn. Ze bepalen ook hoe iemand zichzelf ziet ten opzichte van anderen.
Door traumatische stress ontstaan angst- en paniekgerelateerde patronen met een negatieve overtuiging. Lichamelijk gerelateerde klachten hierbij zijn o.a: hoofd-, nek-, buik-, rug- en gewrichtsklachten, burn-out, chronische vermoeidheid, eczeem, etc.

I-Health ontwikkelde een systeem om de negatieve Core Belief vast te stellen en te elimineren. Als de negatieve Core Belief verdwijnt en er een positieve Core Belief voor in de plaats komt, dan komt er ruimte voor positieve gevoelens en overtuigingen. De cliŽnt ervaart dit als een enorm verschil in haar of zijn leven.