IVG gezondheid

nieuws

I-light

Is een krachtige multikleuren LED lamp voor behandeling van...

....meer

Hyper Photon 3D

Is een multifunctioneel apparaat dat bestaat uit een combinatie van...

....meer

Raw 4 You

Alleen bij onbewerkt voedsel krijgen wij alle energie, voedingsstoffen en enzymen binnen die wij dagelijks nodig hebben...

....meer

Intraceuticals

Gezichtstherapie en verjonging met intraceuticals


Gezondheid en schoonheid gaan hier perfect samen. Door een natuurlijke behandeling met zuurstof op de huid en de acupunctuurpunten van het gezicht regenereert zowel het lichaam als de gezichtshuid. Ook Madonna gebruikt Intraceuticals om mooi en gezond te blijven.

Intraceuticals O2 Infusion System

De zuurstofbehandeling van Intraceuticals met het O2 Infusion System is een geheel nieuwe vorm van cosmetische gezichtstherapie in Nederland die binnen 6 weken rimpels en rimpeltjes vermindert zonder naalden, inspuitingen of pijn.

Zichtbare werking vanaf de eerste dag! Al na een behandeling van 30 minuten zult u er jonger uitzien en u ook zo voelen. De huid voelt zacht, fris, glad en steviger aan en de rimpels en rimpeltjes zijn duidelijk zichtbaar verminderd!

Er zijn 3 soorten serums:


  • Rejuvinate: verjonging


  • Opulence: verjonging en oplichten van ouderdoms/pigmentvlekken


  • Atoxelene: is een natuurlijke vervanging voor Botox. Het houdt de vorming van nieuwe rimpels tegen en laat u er langer jong uitzien.

Deze serums bevatten o.a. hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van onze huid, aloŽ vera, vitamines en krachtige antioxidanten.
Het serum worden op de huid gesprayed waarna de huid zonder pijn, naalden of inspuitingen met zuurstof wordt behandeld.

De resultaten zijn verbluffend en direct zichtbaar!


We adviseren een kuur van 6 behandelingen, eenmaal per week, en een nabehandeling om de 4 tot 12 weken. Tussen de behandelingen door gebruikt u producten van een verzorgingslijn ter ondersteuning van de behandeling.