IVG gezondheid

nieuws

I-light

Is een krachtige multikleuren LED lamp voor behandeling van...

....meer

Hyper Photon 3D

Is een multifunctioneel apparaat dat bestaat uit een combinatie van...

....meer

Raw 4 You

Alleen bij onbewerkt voedsel krijgen wij alle energie, voedingsstoffen en enzymen binnen die wij dagelijks nodig hebben...

....meer

Mental Balance module

Elk mens bezit een persoonlijke kleuren combinatie waarmee zijn/haar hele chacra- en meridiaansysteem snel en effectief gereguleerd kan worden. Hiermee wordt ook het persoonlijk bewustzijn en het evenwicht tussen denken en voelen in balans gebracht.

De juiste persoonlijke kleurcombinatie kan door het Mental Balance programma in enkele minuten worden vastgesteld, en harmoniseert in zeer korte tijd de balans tussen linker- en de rechterhersenhelft. Deze kleurcombinatie activeert het emotionele brein waardoor er een goede balans ontstaat tussen emotionele en intellectuele hersenactiviteiten.

Hierdoor ontstaat een toestand waarin men fysiek geconcentreerd is Ún mentaal ontspannen. Omdat de juiste persoonlijke kleurcombinatie verder ook nog algemene spanningen, blokkades en stress vermindert en de energiegeleiding in het lichaam aanzienlijk verhoogt, voelt men het lichaam weer in zijn volle en oorspronkelijke kracht, zoals het van nature hoort te zijn.