IVG gezondheid

nieuws

I-light

Is een krachtige multikleuren LED lamp voor behandeling van...

....meer

Hyper Photon 3D

Is een multifunctioneel apparaat dat bestaat uit een combinatie van...

....meer

Raw 4 You

Alleen bij onbewerkt voedsel krijgen wij alle energie, voedingsstoffen en enzymen binnen die wij dagelijks nodig hebben...

....meer

Reconnection


Reconnective healing & reconnection

De Reconnective Healing« en de Reconnection« zijn ontwikkeld door dr. Eric Pearl. In Augustus 1993 ontdekte hij dat hij in staat was om met bijzondere energieŰn te werken en dat hij deze ook op andere mensen kan overdragen. Na 12 jaar als chiropractor te hebben gewerkt, veranderde zijn leven totaal. Topartsen en medische wetenschappers in ziekenhuizen en universiteiten zoals het Jackson Memorial Hospital, UCLA, Cedars-Sinai Medical Center, het VA Hospital, University of Minnesota, University of Miami Medical School and the University of Arizona, Dr. Andrew Weil, Gary Schwartz, Phd, William Tiller PhD, e.a. waren en zijn nog steeds bijzonder in hem ge´nteresseerd. Eric en zijn therapeutenteam hebben allerlei wetenschappelijke onderzoeken ondergaan waarbij volkomen bewezen is dat deze energie werkt.

RECONNECTIVE HEALING«

Bij de Reconnective Healing« wordt gebruik gemaakt van de nieuwste 5-dimensionale frequenties afkomstig uit het Nulpuntsveld in het Quantum Energieveld, waardoor heling op fysiek, mentaal, psycho-emotioneel en spiritueel vlak plaatsvindt.
Deze 5-dimensionale energiefrequenties zijn van een heel ander niveau dan de energiefrequenties die bij andere energetische behandelmethodes zoals Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong en Prana Healing gebruikt worden.

De Reconnective Healing gaat voorbij alle andere technieken die u tot nu toe ervaren hebt!

 Als je geluk hebt, dan komt de heling in de vorm die je verwacht had. Als je Echt Geluk hebt, dan komt de heling in een vorm waar je nog nooit over hebt durven dromen – Een welke het Universum speciaal in gedachte had voor Jou! Dr. Eric Pearl.

Deze hoog palpabele energieŰn worden ge´nitieerd door uw Reconnective Healing Practitioner™ aan het begin van uw sessie, en werken continu in u door, lang nadat u uw bezoek beŰindigd hebt. Door uw deelname aan deze sessies zult u voor altijd veranderd zijn, en zult u functioneren op, en afgestemd zijn op een hogere frequentie dan ooit tevoren.

PERSONAL RECONNECTION«

Van oorsprong was het menselijk meridianensysteem verbonden met de meridiaanlijnen van de Aarde en het hele Universum. Ergens in het verleden is deze verbondenheid van de mens met de aarde en het universum verbroken. Door een Reconnection« behandeling wordt u weer met de meridiaanlijnen van de aarde en het universum verbonden op 5-dimensionaal niveau en hoger. Bij de Personal Reconnection« wordt gebruik gemaakt van “nieuwe” axiatonale lijnen die onderdeel zijn van een parallel-dimensionaal circulatoir systeem waarin de oorspronkelijke “blauwdruk”energieŰn stromen voor de vernieuwing van het menselijk lichaam. De Reconnective Practitioner™ brengt deze lijnen in uw lichaam en activeert ze, waardoor licht en informatie uitgewisseld wordt en DNA strengen en koorden gelijktijdig opnieuw verbonden en herenigd worden. Deze axiatonale lijnen met haar unieke niveau’s van trilling en frequentie dragen hierdoor bij aan de heling en evolutie van de mens.

Opmerking: aangeraden wordt om eerst 1 tot 3 Reconnective Healing« sessies te doen voordat een afspraak wordt gemaakt voor een Personal Reconnection «.