IVG gezondheid

nieuws

I-light

Is een krachtige multikleuren LED lamp voor behandeling van...

....meer

Hyper Photon 3D

Is een multifunctioneel apparaat dat bestaat uit een combinatie van...

....meer

Raw 4 You

Alleen bij onbewerkt voedsel krijgen wij alle energie, voedingsstoffen en enzymen binnen die wij dagelijks nodig hebben...

....meer

Thermografie


Thermografie is het meest uitgebreide en geavanceerde I-Healthģ systeem van meridiaanenergie diagnostiek en energietherapie dat in de bio-energetische geneeskunde bestaat. Deze methode is gebaseerd op het feit dat reacties van het autonome zenuwstelsel op invloeden van buitenaf geregistreerd kunnen worden d.m.v. selectieve temperatuurveranderingen via de huid. Het lichaam beoordeelt heel snel of blootstelling aan bv. kleuren, frequenties, Raymedies enz. van positieve invloed is en zo ja, welke interventie en in welke mate. Bij de meting wordt de patiŽnt voorzien van temperatuursensoren. Vervolgens wordt de reactie van de patiŽnt gemeten op specifieke digitale therapiesignalen. De metingen worden volautomatisch door de software geanalyseerd. De hiernavolgende geÔntegreerde analyse & therapiemogelijkheden zijn op Thermografie gebaseerd:

Autogene Frequentie Therapie, AFT

Deze therapeutische applicatie identificeert, d.m.v. thermografie ieders persoonlijke specifieke golflengte. Deze golflengte oefent significante invloed uit op de micro- en celcirculatie. AFT versterkt deze frequentie en optimaliseert daarmee het zelfhelend vermogen van het lichaam.
....meer

Thermografische RaymedieScan TRS

Deze Scan is gebaseerd op het feit dat reacties van het autonome zenuwstelsel op van buiten komende invloeden geregistreerd kunnen worden d.m.v. het meten van de temperatuurreactie. Het lichaam beoordeelt zeer snel of, en zo ja, in welke mate, een specifieke interventie van positieve invloed is; een middel, een frequentiepatroon, een kleurcombinatie, enz.

Raicer, de volledig geautomatiseerde, individuele Zapper


Een "Zapper" is van oorsprong een apparaat waarmee d.m.v. galvanische stromen op de huid met specifieke frequenties algemene parasitaire belastingen worden bestreden. De door I-Health ontwikkelde unieke, reeds gepatenteerde, interactieve ZAPSCAN maakt het mogelijk de lichaamsreacties te meten op alle parasitair relevante frequentiespectra, zodat direct daarna een werkelijk adequate en actuele antiparasitaire behandeling kan plaatsvinden, met meetbare resultaten.