IVG gezondheid

nieuws

I-light

Is een krachtige multikleuren LED lamp voor behandeling van...

....meer

Hyper Photon 3D

Is een multifunctioneel apparaat dat bestaat uit een combinatie van...

....meer

Raw 4 You

Alleen bij onbewerkt voedsel krijgen wij alle energie, voedingsstoffen en enzymen binnen die wij dagelijks nodig hebben...

....meer

Werkwijze

Met behulp van een speciale meetpen worden op de acupunctuurpunten van vingers en tenen de energieŽn in de hoofdmeridianen van het lichaam gemeten en doorgegeven aan speciale diagnostische apparatuur waardoor het energetische niveau, de energetische balans en dysbalans en het regulerend vermogen van de organen en het hele lichaam wordt bepaald, in beeld gebracht en opgeslagen. De software genereert grafieken waarin de situatie van de patiŽnt wordt vergeleken met normen van gezondheid.

Enkele voorbeelden†(klik voor een vergroting)
Hierdoor wordt een exact inzicht verkregen in het functioneren van ieder orgaan en de fysieke en emotionele oorzaak van een klacht of aandoening op energetisch niveau. M.b.v. speciale thermografische scans kan bepaald worden wat voor soort belasting in het lichaam aanwezig is en met welke therapeutische frequentie op welke acupunctuurpunten behandelt mag worden. Hiernaast kan ook met †diagnostische en therapeutische testampullen worden gekeken welke belastende factoren tot de betreffende klacht of aandoening hebben geleid en met welk(orthomoleculair/homeopathisch/farmaceutisch) middel deze klacht of aandoening behandelt kan worden. De meet- en behandelapparatuur is patiŽntvriendelijk en pijnloos; voor de meting zijn alleen een paar ontblootte, schone handen en voeten nodig. Zie voor verdere informatie Praktijkapparatuur voor Diagnose en Therapie.