IVG gezondheid

nieuws

I-light

Is een krachtige multikleuren LED lamp voor behandeling van...

....meer

Hyper Photon 3D

Is een multifunctioneel apparaat dat bestaat uit een combinatie van...

....meer

Raw 4 You

Alleen bij onbewerkt voedsel krijgen wij alle energie, voedingsstoffen en enzymen binnen die wij dagelijks nodig hebben...

....meer

Zap Scan

De mens kan op allerlei manieren besmet worden met parasieten, bijvoorbeeld door uitwerpselen van dieren (met blote handen in de tuin werken, kinderen die in de zandbak spelen), contact met dieren (de meeste mensen met huisdieren hebben parasieten), het eten van (onvoldoende) verhit vlees, buitenlandse reizen, tekenbeet, etc.

Met de zap Scan worden de individuele lichaamsreacties gemeten op alle relevante parasitaire frequenties. Parasitaire frequenties die in het lichaam aanwezig zijn zullen een duidelijke thermografische reactie geven. De aanwezige parasitaire belasting in het lichaam wordt vervolgens met een specifieke antiparasitaire behandeling geŽlimineerd. Door parasieten te bestrijden worden indirect ook bacteriŽn, virussen, amoeben en schimmels geŽlimineerd.

Uw lichaam bepaalt waar u actueel behoefte aan heeft en welke belasting u nu kunt loslaten. I-Health meet welke belasting u nu los kunt laten en stelt de behandeling daar op in. Tests tonen aan dat de werking hiervan vele malen effectiever is dan de conventionele zapapparatuur.